Okamžitá půjčka pro dlužníky na ruku

Dlužíte a přitom potřebujete další půjčku? Máte obavy, že kvůli vaší zadluženosti, vás úvěrové společnosti odmítnou? Nic není tak horké, jak to na první pohled vypadá. Je sice pravda, že výběrový okruh je trochu zúžený, ale i jako dlužník si můžete za jistých okolností sjednat půjčku. Vždyť na finančním trhu existuje tolik možností půjček, že se jistě i pro vás řešení najde. Ono totiž ani dlužníky nelze házet všechny do jednoho pytle. Schválení další půjčky v podstatě ovlivňuje míra vaší zadluženosti. Pokud v pohodě splácíte všechny půjčky a máte odpovídající příjmy, nejste v exekuci ani insolvenci, pak je dost velká reálná šance, že s žádostí o půjčku uspějete. Podle zákona o spotřebitelských půjčkách a úvěrech si však všechny úvěrové společnosti musí předem ověřit platební schopnost žadatele, a proto řada z nich čerpá informace především z registru dlužníků. Pokud zjistí, že jste ale zadluženi až po uši, se splátkami jste v prodlení, případně jedna exekuce stíhá druhou, pak vám ve vašem vlastním zájmu raději úvěrovou žádost zamítnou. Solidní úvěrové společnosti totiž dodržují zásady zodpovědného půjčování a snaží se tak své klienty ochránit před dluhovou pastí. Pokud byste se snažili splácet půjčku půjčkou, postupně byste se propadali do dluhové pasti z níž není úniku.

Chci malou půjčku

Půjčka v bance pro zadlužené

Máte-li na svých bedrech nesplacené závazky a potýkáte se s nedostatkem financí, pak i tonoucí se stébla chytá. Při pomyšlení na půjčku řada lidí okamžitě utíká do banky a pevně věří tomu, že dostanou oč žádají. Často jsou pak nemile překvapeni, když zjistí, že banky opravdu nepůjčí každému, kdo si podá úvěrovou žádost. A to i když je to jen pár korun. Ono paradoxně někdy si snáze sjednáte hypotéku na dům či spotřebitelskou půjčku, než když potřebujete půjčit jen pár stovek do výplaty. V bance si každého žadatele pečlivě proklepnou v centrálním registru klientských informací a jakmile zjistí, že jste zde vedeni, automaticky je vaše žádost zamítnuta. V bance nemají pro dlužníky pochopení, snad jen v případě, že máte v peněžence kreditní kartu či případně povolený kontokorent na běžném účtu a díky tomu můžete jít do minusu. Pokud ale těmito úvěrovými produkty nedisponujete, stěží lze počítat s tím, že vám banka poskytne byť i malou půjčku. Z toho důvodu řada klientů bank hledá útočiště v nebankovní sféře, kde jak je známo jsou ke klientům více benevolentní.

Nebankovní půjčka bez registru

Pokud obejdete banku obloukem a o půjčku požádáte rovnou u nebankovní společnosti, ušetříte sobě spoustu času a peníze budete mít rychle na účtu. Nebankovní společnosti mají své úvěrové produkty rozděleny dle kategorií a každá z nich odpovídá dané životní situaci. Vzhledem k tomu, že je poskytovatelům nebankovních půjček předem jasné, že jejich klienti se velmi často ocitají ve značně svízelných finančních situacích, existuje zde přímo sekce pro dlužníky. Když si tady vyberete půjčku, reálná šance na schválení úvěrové žádosti se podstatně zvyšuje. Podmínky půjčky jsou totiž již předem nastaveny tak, aby jim dokázaly vyhovět i zadlužení lidé. To znamená, že úvěrová společnost počítá s tím, že vaše osoba bude evidována v registru dlužníků a tudíž se ani náhledem do registru nezabývá. Pokud si vystačíte jen s malou půjčkou v řádu jednotek či desítek tisíc korun, pak si při podání úvěrové žádosti vystačíte jen s uvedením informace o vašich pravidelných příjmech. Schvalovací proces pak probíhá na základě plně automatizovaného systému, který vyhodnotí, zda vám může být půjčka poskytnuta či nikoli.

Okamžitá půjčka online

Pro zadlužené jedince při řešení finančních záležitostí hraje čas velmi podstatnou roli. I tohoto faktu jsou si nebankovní poskytovatelé plně vědomi, a tak se snaží vyřízení půjčky co nejvíce usnadnit. Z toho důvodu nabízí své služby na internetu, kde si kompletně celou půjčku sjednáte. Nemusíte tedy nikam chodit na kamennou pobočku, vše vyřídíte v pohodě doma online jen za pomoci mobilního telefonu. Žádost o půjčku podáte přímo na webových stránkách společnosti, kde je k tomuto účelu již předem pro vás připravený formulář. Ten vyplníte, uvedete své identifikační a kontaktní údaje, a posuvníkem na webu si nastavíte kolik a na jak dlouho si chcete půjčit. Jakmile žádost odešlete, okamžitě tím nastartujete schvalovací proces a vzápětí jste informováni o jeho výsledku. Vzhledem k tomu, že vše probíhá pouhou elektronickou cestou, můžete si tak půjčku sjednat ve dne v noci. K žádosti není nutno skenovat žádné doklady, dokládat potvrzení o příjmu, ani nemusíte mít ručitele. Riziko poskytnutého úvěru je v mnoha případech vyváženo vyšší úrokovou sazbou a tak je tedy jen a jen na vás, zda na takové podmínky přistoupíte či nikoli.

Chci velkou půjčku

Půjčka vyplacená na ruku

Zadlužení lidé se velmi často nacházejí v obtížných situacích, mají na krku několik exekucí, díky nimž mohou mít obstavené konto v bance a zaměstnavatel jim ani nevyplatí celou výplatu. Z toho důvodu je i v některých případech značně problematické sjednání půjčky, jelikož většina úvěrových společností vyplácí půjčku na bankovní konto žadatele. Pro takové případy je tady půjčka bez bankovního účtu, kterou vám vyplatí rovnou v hotovosti. A dokonce není nutno ani čekat na poštovní poukázku. Peníze držíte v ruce za stejnou dobu jako kdyby se jednalo o klasický bankovní převod. Jen si pro ně musíte zajít do nejbližší trafiky nebo dojet na čerpací stanici. Zde vám je vyplatí obsluha platebního terminálu jen na základě elektronického kódu z SMSky, nemusíte se ničím prokazovat, zůstáváte v úplné anonymitě. I taková půjčka má jistě své nesporné přednosti a právě se zadluženým lidem může hodit.

Přestože máte další nesplacené závazky, pořád si můžete sjednat další půjčku, avšak v rámci svých možností. Řada  nebankovních společností přihlíží k individuálním okolnostem klienta, a tak máte příležitost si vždy vyjednat půjčku dle svých potřeb.